Gabriel school for the physically handicapped – ’s Hertogenbosch

Van Rosmalen B.V. has extensively renovated the area outside the Gabriel school for the physically handicapped in ’s Hertogenbosch. It is a place where the pupils can express their energy to their hearts’ content and where playing and learning go hand in hand.

It is also a place where they can feel secure and play and experience in safety as well as a place where they can be inspired. The magnificent playground and creative garden reflects the school’s vision of challenging the children to bring out the best in themselves.

The garden paths were surfaced with an asphalt top layer. To create a safe and fitting appearance,  Track Line applied a coating (Rollplast) which ensures that the surface retains its non-skid properties even in the rain.

The result is a challenging playing and action environment that remains safe whatever the weather.