Veilig fietspad

Fietssuggestiestroken, de fietspaden op de hoofdrijbaan, zijn een het alternatief voor vrij liggende fietspaden. De fietssuggestiestroken zijn te herkennen aan de afwijkende kleur ten opzichte van de rijbaan. Naast duidelijke herkenbaarheid door kleur, is stroefheid van deze fietsstroken van essentieel belang. Een stroef wegdek verbetert de grip en verkort de remweg van fietsers. En dat komt de veiligheid van alle weggebruikers ten goede.

Track Line Tyregrip

Track Line Tyregrip is dΓ© wegdekcoating voor het aanleggen van fietssuggestiestroken. Track Line Tyregrip is een kwalitatief hoogwaardige coating. De innovatieve samenstelling van Track Line Tyregrip levert onder alle weersomstandigheden een stroef en daarmee veilig wegdek op. Hierdoor is Track Line Tyregrip dΓ© oplossing om de kwaliteit en daarmee de veiligheid van fietssuggestiestroken enorm te verbeteren. Fietsers weten zich veiliger door Track Line Tyregrip.

Lees meer over de voordelenΒ van Track Line Tyregrip.

Contact

Wilt u weten wat Track Line Tyregrip voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 (0)345 523 893. Wij adviseren u graag.