Track Line Tyregrip; de voordelen

U doet fietsers een plezier met Track Line Tyregrip; zij fietsen comfortabel op een veilig fietspad. Track Line Tyregrip; jarenlang een veilige fietsstrook.

De voordelen.

 • Lange levensduur
  Track Line Tyregrip is een duurzame coating met een verwachte levensduur van 10 jaar.
  De coating is zeer slijtvast en bestand tegen zware en intensieve belasting. Track Line Tyregrip houdt onverminderd zijn stroefheid. Ook de effecten van zogenoemd wringend verkeer op bijvoorbeeld rotondes zijn verwaarloosbaar. Track Line Tyregrip is UV-bestendig en blijft hierdoor zijn hele levensduur kleurvast en daarmee goed zichtbaar voor alle weggebruikers.
 • Veilig door naadloze afwerking
  De coating Track Line Tyregrip wordt aangebracht op nieuw of bestaand asfalt. Door het gebruik van een coating ontstaat er een naadloze overgang tussen de hoofdrijbaan en de fietssuggestiestrook. Hierdoor voorkomt u onveilige situaties. U bent met Track Line Tyregrip jarenlang verzekerd van een strakke veilige fietsstrook zonder naden, scheuren of craquelé vorming.
 • Beperkt oponthoud
  Track Line Tyregrip heeft een korte bewerkingsduur. Hierdoor is het fietspad weer snel belastbaar. De weg is dus weer snel toegankelijk voor verkeer.
 • Eindeloze mogelijkheden
  Track Line Tyregrip is uiterst geschikt om naast fietssuggestiestroken aan ook andere oppervlakten professioneel af te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact

Wilt u weten wat Track Line Tyregrip voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31 (0)345 523 893. Wij adviseren u graag.