Track Line & Duurzaamheid

Pioniers in Duurzame Wegmarkeringen sinds 2001

Al meer dan twee decennia zijn wij toonaangevend als specialist in wegmarkeringen, en onze reis begon in 2001 met een duidelijke visie: het vormgeven van de wegen van morgen. Wat ons onderscheidt, gaat echter verder dan de strepen op het wegdek. Wij focussen ons op milieubewust ondernemen, waarbij duurzaamheid niet alleen een doel is, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur vormt.

Bij Track Line geloven we in vooruitstrevendheid en innovatie als drijvende krachten achter onze successen. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige wegmarkeringen gaat hand in hand met een voortdurende zoektocht naar innovatieve oplossingen die niet alleen de verkeersveiligheid vergroten, maar ook onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Graag delen wij onze toewijding aan milieubewust ondernemen en de innovatieve benaderingen die ons hebben geholpen om de standaard te zetten in de wereld van duurzame wegmarkeringen. Ontdek hoe wij niet alleen wegen markeren, maar ook de weg wijzen naar een duurzamere en veiligere mobiliteit.

Elektrische Ketel

In opdracht van de Provincie Utrecht zijn wij op zoek gegaan naar een op maat gemaakte oplossing. Voor het aanbrengen van wegmarkeringen wordt er een verwarmingsketel gebruikt, alleen was deze nog niet verkrijgbaar op groene energiebronnen.

Track Line is op eigen gaan initiatief gaan onderzoeken hoe zij een dergelijke ketel konden verduurzamen. Het ontwikkelen van deze elektrische ketel was een uitdaging, omdat een vergelijkbare ketel nog niet bestond. Track Line b.v. is gaan kijken naar mogelijkheden a.d.h.v. de opdracht vanuit de Provincie Utrecht om deze oplossing te realiseren, waardoor een belangrijke stap is gezet in de richting van duurzaamheid en groenere wegwerkzaamheden.

Elektrische ketel wegmarkeringen

Elektrische Veegauto

Binnen ons label ‘VeegMij’ beschikken wij over twee veegwagens. In mei 2024 is de tweede geleverd, een wereldprimeur! Het is een Bucher VR50e, een volledig elektrische veegwagen voorzien van een wegdekreiniger van DeKorne. Door dit laatste zeer geschikt voor specifiek reinigingswerk in de wegenbouw en door de elektrische aandrijving óók de ideale veegwagen voor de zero-emissie zone’s.

https://www.opwegnaarzes.nl/waar-komen-de-ze-zones

Bijzonderheden:
• Elektrisch een volle werkdag vegen of wegdekreinigen!
• Vierwielbesturing voor draaien in krappe ruimtes
• 3e borstel voor moeilijk bereikbare plaatsen
• Geïntegreerde hogedruk (200 bar) mini wegdekreiniger aan achterzijde
• Inzet in heel NL, wordt vervoerd met oprijwagen

VeegMij, óók voor emissieloos vegen en wegdekreinigen.