Samenwerkingen

Naast onze eigen expertise hebben wij ook sterke samenwerkingen met partners die gespecialiseerd zijn in waterstralen, vegen, inventarisatie en advies met betrekking tot wegen en wegmarkeringen.

Samen met onze zusterbedrijven streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden voor uw weggerelateerde behoeften. Hierbij maken we gebruik van nieuwe technologieën, professionele expertise en zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

 

GEOINSIG

Track Line kan via haar zusterbedrijf GEOINSIG een nauwkeurig beeld geven van bestaande markeringen. Hoe is het gesteld met de witheid van de belijningen? Zijn ze aan vervanging toe? Met zichtbeoordeling op basis van CROW (A,B,C,D), eventueel aangevuld met reflectiemetingen brengen we de status van bestaande markeringen exact in kaart. Eventueel worden de wegmarkeringen ingetekend in een GEO-applicatie.

Uitgebreide rapportage

Dat doen we snel en zonder verkeersoverlast, afzettingen zijn niet nodig. Op basis van de onderzoeksresultaten krijgt u een heldere rapportage. Die biedt de juiste grond voor een weloverwogen beslissing. Onze metingen en inventarisaties voldoen aan de bestaande NEN-normen.

GEOINSIG verricht metingen op rijkswegen, provinciale wegen en lokale wegen in Nederland.

Track Jetting

Vuil, rubber en stof kunnen zorgen voor onveilige situaties op de weg. Denk aan slipgevaar of het vergroten van de remafstand. Het regelmatig reinigen van wegen en asfalt herstelt de stroefheid van het wegdek en verkleint de kans op slipgevaar en onvoorspelbare situaties na remmen.

Belangrijk werk verdient een eigen naam, daarom verzorgen wij waterstralen onder het label Track Jetting.

Veeg Mij

VeegMij is gespecialiseerd in het schoonhouden van straten en openbare ruimtes met behulp van borstels. Projecten worden uitgevoerd door een veegwagen met een zuigmond die vuil direct opzuigt, inclusief een derde borstel voor moeilijk bereikbare hoeken.

De diensten van VeegMij omvatten niet alleen het reinigen van opritten, terreinen en hallen, maar ook onkruidbeheersing en het verwijderen van freesafval tijdens wegwerkzaamheden.