Belijning magazijn en bedrijfshallen

Belijning in magazijnen en bedrijfshallen is cruciaal voor het waarborgen van structuur, veiligheid en efficiëntie. Ze helpen werknemers navigeren, optimaliseren de ruimte-indeling en verminderen het risico op ongevallen. Bij Track Line zijn we sinds 2001 gespecialiseerd in het aanbrengen van deze belijningen en staan we klaar om u te helpen.

Of je nu een magazijnbeheerder, logistiek professional of ondernemer bent, belijningen gaan u voordelen brengen. Bij Track Line zijn we sinds 2001 gespecialiseerd in het aanbrengen van deze belijningen en helpen we u graag verder.

√ Maatwerk in advies en uitvoering
√ Slijtvast / anti-sliplaag
√ Lange levensduur
√ Ruime keus in kleurstellingen

Meer informatie
Wij werken voor
Track Line

Over ons

Onze missie? Kwaliteit leveren voor een optimale veiligheid voor weggebruikers.

 • We werken o.a. voor gemeentes, bedrijven, provincies, sport- en spelverenigingen, vliegvelden en circuits.
 • Voor elke discipline hebben we specialistische kennis in huis om kwaliteit te leveren.
 • We zijn actief in heel Europa en ver daarbuiten.
 • Milieubewust ondernemen vinden we belangrijk.

Voordelen belijningen in magazijnen en bedrijfshallen

Veiligheid bevorderen:

 • Looproutes en gevarenzones: Duidelijke belijningen creëren veilige looproutes, markeren gevarenzones en aangeven nooduitgangen, wat het risico op ongevallen vermindert.
 • Veilige zones rond machines: Markeringen rondom machines zorgen voor veilige werkruimtes en minimaliseren gevaarlijke situaties.

Verkeersstroom optimaliseren:

 • Duidelijk gemarkeerde rijstroken: Goede belijning helpt bij het optimaliseren van de verkeersstroom binnen magazijnen en bedrijfshallen, wat opstoppingen vermindert en de logistiek efficiënter maakt.
 • Laad- en loszones: Duidelijke aanduidingen van laad- en loszones zorgen voor een vlotte doorstroming van voertuigen.

Efficiënt ruimtegebruik:

 • Markeren van gangpaden en opslaglocaties: Correct geplaatste belijningen zorgen voor een optimale benutting van de ruimte, wat de productiviteit verhoogt en zoek- en wachttijden minimaliseert.
 • Palletplaatsen: Duidelijke markeringen helpen werknemers efficiënter goederen op te slaan en op te halen.

Kwaliteitscontrole en naleving bevorderen:

 • Zones voor kwaliteitscontrole: Belijningen kunnen inspectiegebieden en testlocaties markeren, wat helpt bij kwaliteitscontroles.
 • Naleving van voorschriften: Markeringen voor brandveiligheid, opslag van gevaarlijke stoffen en andere reglementaire symbolen verzekeren naleving van wettelijke richtlijnen.

Visuele richtlijnen bieden:

 • Werkprocedures en veiligheidsprotocollen: Goed geplaatste belijningen fungeren als visuele herinneringen aan werkprocedures en veiligheidsprotocollen, wat een gestructureerde werkomgeving bevordert en fouten minimaliseert.

Track Line: uw partner voor magazijnbelijning

Bij Track Line bieden we maatwerk in advies en uitvoering, met slijtvast en anti-slip materiaal voor een lange levensduur. We bieden een ruime keuze in kleurstellingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw magazijn of bedrijfshal veiliger en efficiënter kunnen maken met professionele belijning.

Direct contact

Veelgestelde vragen

Zijn er specifieke voorschriften voor het markeren van gevaarlijke zones en nooduitgangen in magazijnen en bedrijfshallen?

Ja, er zijn voorschriften en richtlijnen voor het markeren van gevaarlijke zones en nooduitgangen in magazijnen en bedrijfshallen.

Deze voorschriften variëren afhankelijk van de locatie en regelgeving, maar over het algemeen moeten gevaarlijke zones duidelijk worden aangegeven met waarschuwingsmarkeringen en nooduitgangen moeten gemakkelijk herkenbaar en goed verlicht zijn.

Hoe lang gaan belijningen in magazijnen en bedrijfshallen mee?

De levensduur van belijningen in magazijnen en bedrijfshallen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruik van hoogwaardige materialen, het verkeersvolume en de juiste onderhoudsprocedures.

Over het algemeen kunnen goed aangebrachte belijningen enkele jaren meegaan voordat ze moeten worden bijgewerkt of opnieuw moeten worden aangebracht.