Sport- en schoolpleinen

Goed geplaatste belijningen zijn essentieel voor een veilige en stimulerende speel- en sportomgeving voor kinderen.

Ze helpen kinderen door het speelgebied, bevorderen spelactiviteiten en ondersteunen de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Bij Track Line zijn we sinds 2001 gespecialiseerd in het aanbrengen van deze belijningen en helpen we u graag verder.

Meer informatie
Track Line

Over ons

Onze missie? Kwaliteit leveren voor een optimale veiligheid voor weggebruikers.

  • We werken o.a. voor gemeentes, bedrijven, provincies, sport- en spelverenigingen, vliegvelden en circuits.
  • Voor elke discipline hebben we specialistische kennis in huis om kwaliteit te leveren.
  • We zijn actief in heel Europa en ver daarbuiten.
  • Milieubewust ondernemen vinden we belangrijk.

Belijningen voor sport- en schoolpleinen

  • Stimulatie van spelactiviteiten: Belijningen kunnen worden gebruikt om speelactiviteiten te stimuleren en de verbeelding van kinderen te prikkelen. Denk aan belijningen voor hinkelspellen, handbalvelden, voetbalvelden, touwtrekringen en andere leuke en educatieve markeringen. Dit moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan verschillende spelactiviteiten en bevordert de sociale interactie.
  • Bevordering van motorische ontwikkeling: Door het aanbrengen van belijningen kunnen speelpleinen worden omgetoverd tot uitdagende ruimtes die de motorische vaardigheden van kinderen stimuleren. Denk aan belijningen voor evenwichtsbalken, renparcoursen, springspelletjes en andere activiteiten die de coördinatie, balans en behendigheid van kinderen bevorderen.
  • Verhoging van de esthetische waarde: Goed geplaatste en kleurrijke belijningen kunnen de omgeving verfraaien en een positieve sfeer creëren. Ze voegen visuele aantrekkelijkheid toe aan het speel- en sportgebied en maken het aantrekkelijker voor kinderen. Een aantrekkelijk schoolplein of sportveld kan ook de betrokkenheid van kinderen vergroten en hen aanmoedigen om actief buiten te spelen.
  • Verbeterde veiligheid: Duidelijke en goed zichtbare belijningen dragen bij aan de veiligheid van kinderen op het schoolplein of het sportveld. Ze helpen bij het creëren van afgebakende speelzones en het markeren van looproutes om botsingen en verwarring te voorkomen. Door het aanbrengen van belijningen wordt de speelruimte georganiseerd en kunnen kinderen veilig spelen en bewegen.
  • Veilig verkeer: Belijningen kunnen ook worden gebruikt om veilige looproutes voor voetgangers te creëren, zoals voetpaden, zebrapaden en schoolzones. Dit bevordert de veiligheid van kinderen bij het betreden en verlaten van het terrein en helpt bij het beheersen van het verkeer rondom.
Direct contact