Opdrachtgever
Gebr. van der Lee
Product
Wegmarkering: Thermoplasy
Locatie
A28

Gebr. van der Lee kreeg de eer om een opmerkelijk project uit te voeren op de A28 snelweg. Het werk begon in juli 2014 en werd voltooid in december 2014. Gedurende deze periode werd er wekelijks, vijf nachten per week, gewerkt met 1 tot 3 ploegen. Dat is voor Track Line geen probleem.

De inspanningen van het team waren gericht op het aanbrengen van een indrukwekkende wegmarkering. Er werd maar liefst 240.000 kilogram thermoplast gebruikt om deze taak te volbrengen. Het resultaat was verbluffend: een streep van 178 kilometer werd met uiterste precisie op de A28 aangebracht. Daarnaast werd er ook 950 vierkante meter aan figuraties aangebracht, waardoor de weg nog meer karakter kreeg.

Het uitvoeren van dit project vergde zorgvuldige planning en toewijding van het team. Nacht na nacht is er hard gewerkt om de wegmarkering tot leven te brengen. Het resultaat is niet alleen functioneel, maar ook veiliger. De weggebruikers zullen ongetwijfeld veiliger zijn met de duidelijkheid van deze nieuwe markeringen.