Opdrachtgever
Provincie Flevoland
Product
Wegmarkering: Thermoplast
Locatie
Flevoland

De Provincie Flevoland gaf in juli 2014 de opdracht voor een project dat de wegervaring in de regio aanzienlijk zou verbeteren. Het werk werd voltooid in oktober 2014 en vormde een opmerkelijke prestatie binnen een relatief korte tijdsperiode.

Het team zette zich in om 20.000 kilogram thermoplast te gebruiken voor dit project, waarbij ze 99 kilometer aan strepen en 1400 vierkante meter aan figuraties creëerden. Deze markeringen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de verkeersveiligheid en het esthetische aspect van de wegen in Flevoland.

Het project vereiste nauwkeurige planning en efficiënte uitvoering. Het team werkte hard om ervoor te zorgen dat de wegen tijdig werden voorzien van de juiste markeringen. De Provincie Flevoland kan trots zijn op het behaalde resultaat, aangezien het de weggebruikers een verbeterde en veiligere rijervaring biedt.

Met dit succesvolle project heeft de Provincie Flevoland bewezen dat ze zich inzet voor het creëren van hoogwaardige infrastructuur en het waarborgen van de veiligheid op de wegen.