Opdrachtgever
Aannemings- en Hoveniersbedrijf Germieco Wormerveer
Product
2100 Premark stippen
Locatie
Voorplein Ziggo Dome – Amsterdam Arena

In september 2015 kreeg Aannemings- en Hoveniersbedrijf Germieco Wormerveer het idee om ons vakmanschap in te zetten. We mochten aan de slag op het voorplein van de Ziggo Dome – Amsterdam Arena. Met enthousiasme begonnen we aan dit uitdagende project, dat in totaal 10 werkdagen in beslag zou nemen.

De inspanningen van het team waren gericht op het aanbrengen van 2100 premark stippen, variërend in grootte van 10 tot 70 centimeter. Deze stippen vormden samen een waar kunstwerk, dat het voorplein van de Ziggo Dome – Amsterdam Arena transformeerde tot een visueel spektakel.

Met zorg en precisie werden de stippen geplaatst, waarbij elke stip een essentieel onderdeel vormt van het grotere geheel. Het resultaat is verbluffend en trok direct de aandacht van bezoekers en voorbijgangers. Het voorplein werd getransformeerd tot een levendige en dynamische omgeving, waar kunst en architectuur bij elkaar komen.

Met trots kijken we terug op dit project. Met de inspanningen van onder andere ons team hebben we een waar kunstwerk gecreëerd, dat de Ziggo Dome – Amsterdam Arena tot vandaag de dag nog meer allure geeft.